P*rn op website van 'bisschop' Agtereek

Ik heb al vaker aandacht besteed aan GCCI, de "kerk" van de in opspraak geraakte "bisschop" Gertjan Agtereek. Nu blijkt dat op één van Agtereeks websites allemaal p*rn verscholen staat.

Hier de  "officiële" website van Agtereek

UPDATE (20.34, 10-10-06)
R.E.T. liet zien dat iedereen daar wat op de webserver kan zetten.
Vermoedelijk hebben bepaalde vijanden van Agtereek hier dankbaar gebruik van gemaakt.

Ik heb de link naar de betreffende directory dus weggehaald.

achttien reacties

opservateur - 10-10-’06 17:30

Kan het zijn dat de betrokkene p*rn als bijlage met mail in zijn computer heeft mee gekregen of is hij daar bewust naar op zoek geweest j.p ? Hoe denk jij hierover het is verschilllende malen voor gekomen dat mensen zich als nieuw lid bij forums melden met een verwijzing naar hun www adres als je deze niets vermoedend opent komt daar op eens p*rn je computer binnen rollen en ben je geregistreerd als porno kijker want je hebt niets vermoedend de site geopend zou dit het geval zijn of is hier bewust spraken van nieuwsgierigheid uit onder zoek is gebleken dat 90% van alle mannen wel eens naar zulke plaatjes kijkt maar ja of Gertjan .A dit ook doet weten we niet of wel wat is jou mening hier over en kijk jij ook wel naar deze plaatjes want kennelijk zijn ze ontdekt door iemand die ons erop attendeerde!

JP - 10-10-’06 17:54

Deze plaatjes staan op de webserver van Agtereek.org. Daar komen ze nooit vanzelf terecht. Dat heeft niets met email te maken, dus die zijn er welbewust neergezet tussen bijbelplaatjes en andere religieuze uitingen. Tevens valt op dat ze nederlandse namen bevatten ( ti*ten bijvoorbeeld), dus ik denk niet dat een Keniaan aan het hobbyen is geslagen.

Agtereek zal wel zeggen dat iemand hem een loer heeft gedraaid en dat daarom die plaatjes er staan. (En het is ook niet uit te sluiten) Als ik GCCIverslag mag geloven zouden sommige plaatjes weleens strafbaar kunnen zijn.

Mijn bron is GCCIverslag, daar werd er op 11-09 melding van gemaakt. http://gcciverslag.punt.nl/index.php Ik zag het vanmiddag bij een bezoek aan GCCI-verslag.

Ik hoef nooit het internet op voor p*rn, jij hebt me toch ooit een enorme verzameling gestuurd, opservateur?

opservator - 10-10-’06 18:37

Tja Jan dat krijg je ervan hé met die zwaan kleef aan sites.

R.e.t - 10-10-’06 20:19

als ik deze link goed begrijp bestaat er de mogelijkheid tot het meezenden van plaatjes

http://agtereek.org/XXXXXX.php

het lijkt erop dat Gert jan geen controlle meer heeft over zijn site’s getuige dit verhaal

Gertjan heeft zijn toevlucht gezocht bij yahoo wat natuurlijk raar is want hij zou toch

toegang moeten hebben tot zijn site’s?

ik moet het ze wel nageven want de site kerkzondernaam.nl staat al geregistreert

ze hebben wel humor!

je zou natuurlijk ook je bevindingen kunnen delen met de hoster van het domein

http://www.ivin.nl/portfolio/domainreg.html

JP - 10-10-’06 20:31

Je hebt helemaal gelijk R.E.T, ik heb een testje gedaan (bestand verstuurd, en het staat er nu inderdaad) Ik haal direkt de link naar de directory weg. Ik vermink ook jouw link, om nieuwe rotzooi te vermijden.

Jan Jansen - 10-10-’06 20:41

Dat spelletje van “Deze vuist op deze vuist” En zo klim ik naar boven! Typeert wel een Agterreek trekje.

Jan Jansen - 10-10-’06 20:58

Onderaan de Agterreek-site staat een banner: “Visit my site en go grazy” Geen wonder met deze soort links. Zouden die niet worden veroorzaakt door deze banner?

JP - 10-10-’06 21:04

Agtereek is volgens mij een oplichter, laat dat duidelijk zijn. Persoonlijk zou ik er niets mee te maken willen hebben.

Jan Jansen - 10-10-’06 21:12

Nee, vooral niet als hij niet eens de moeite neemt om aanstootgevende foto’s te laten verwijderen. Moet toch kunnen met de techniek van tegenwoordig!

opservateur - 10-10-’06 22:26

@jan dat verbaast mij ook ! ,groetjes de opseravateur.

R.e.t - 10-10-’06 23:09

hier een klein overzicht.opvallend is dat de meeste inactief zijn

gcci.nl gcci-franchise.com gcci-nairobi.org gcci-online.biz gcci-online.com gcci-online.info gcci-online.net gcci-online.org gccifranchise.com gccint.com gccint.net gccint.nl gccint.org gccionline.biz gccionline.com gccionline.info gccionline.net gccionline.org geja.org gejanet.nl geja-beheer.nl geja-bouw.nl geja-groep.nl geja-onderhoud.nl geja-projectontwikkeling.nl geja-steigerbouw.nl geja-uitzendbureau.nl gma-holding.nl gmaholding.nl gmaholding.com qqw.nl faithkids.nl greatcommissionchurch.org kdvjoepie.nl wasgo.org popcom.nl dehelper.nl joepie.org

JP - 10-10-’06 23:43

@ R.E.T. Onze “bisschop” (weet iemand eigenlijk wat de middelbare school opleiding van Gertjan Agtereek is?), heeft dus nog grootse plannen met de wereld. Waar haalt ie het geld toch vandaan?

Pieter-Bas - 13-10-’06 12:32

Hij heeft waarschijnlijk de HAVO gedaan. Volgens mijn informatie geen HBO- of universitaire opleiding in Nederland.

Citaat: “De GCCI-website meldt dat zijn bediening al op 15-jarige leeftijd begon en dat hij op zijn achttiende al preekte. Toen hij 21 was, werd hij voor¬ganger. Daarnaast pretendeert hij doctor in de filosofie te zijn, hoewel onduidelijk is waar en wanneer hij heeft gestudeerd en is gepromoveerd. Ingewijden zeggen dat hij niet verder dan de HAVO is gekomen en zijn titels van een van de beruchte pseudo-universiteiten in de USA of elders komen. Maar zijn be¬wonderaars (“knap he”) houden vol dat hij – ondanks zijn drukke bediening en business – wel degelijk heeft gestudeerd, onder meer in India, en diverse graden behaalde. Al weten ook zij niet precies wanneer en waar.”

bron: http://gcciverslag.punt.nl/?gr=770673

opa - 13-10-’06 21:39

Fijn Pieterbas, zie de directeurs van Aega Europa. Dat zijn grote bandieten ik heb in deze sekte gezeten en kan getuigen dat deze club niet goed is. En velen met mij rapporten liggen hierover bij de Vtcgm. Ik ben blij de connectie die met Gertjan en de van H…… ,gelegd zijn, ook zij zijn gehuldigd tot dr, en bisschop hun gemeente is niet groter dan 10 leden en hebben ook bij Morris Cerrulo hun oudste titels ingekocht. Op kosten van hun gemeente leden vliegen ze de werld rond en zitten beiden in de WAO, plukken mensen kaal enz ,enz alarmfase 1 is van kracht, een net werk van money makers aan het licht gebracht. Mevr dr komt uit belgie en trekt daar van de wao, ze leven in de luxe maar ja zie maar op Google Aega en kijk bij eurodivisie en je weet genoeg !

Jan Jansen - 14-10-’06 10:49

Wat zeggen titels nou? De titel Profiteur is tenminste echt bij die lui.

opa - 14-10-’06 14:28

http://www.aega.org/Europe/Newsletters/a.. nog een net werk van profiteurs

opa - 14-10-’06 14:33

———————————————————————————————————————— Naam organisatie AEGA Ministries International Holland Adres Lemel 29 Postcode + Plaats 5527 JL Hapert Provincie Noord-Brabant

———————————————————————————————————————— Telefoon 0497382577 Telefax 0497382577 Email aeganlbe@cs.com

———————————————————————————————————————— let op de kerk en bedrijven gemikst waar hebben dit al eerder gezien? Rubriek Organisaties en bedrijven Website http://www.aega.org Website type Organisatie

prop - 18-11-’06 23:44

http://agtereek.nl/

Emoticons
Om geautomatiseerde spam te voorkomen MOET u deze vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kattebel
Verberg e-mail
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.